Gourmet al NORD

Historien om Gourmet Al Nord

Vi er en lille virksomhed med rod i Norden – men med hjertet i Italien. Vi elsker gode råvarer, vi elsker at lave mad, og vi er vilde med nordisk design. Dette kombinerer vi i Gourmet Al Nord. 

Vi sælger italiensk producerede håndlavede trøffelprodukter – men i nordisk design. Vores vision er at udbrede kendskabet og brugen af italienske trøffel produkter i det danske køkken. 

Vi har rejst meget i Italien og nydt de italienske råvarer og produkter. I Italien prioriteres gode lokale råvarer, kvalitet og gamle traditioner højt – noget som vi værdsætter meget.

Ofte har bilen været fyldt når vi kørte hjem. Det er som om ferien varer lidt længere, når der står en lækker olie på bordet, eller vi kan tage et glas trøfler frem fra skabet.

For et par år siden købte vi et hus i Italien, og da startede drømmen om, at andre skulle få del i de produkter vi finder på vores vej rundt i Italien – og så opstod

Gourmet Al Nord – Gourmet mod Nord

Vores vision er at udbrede kendskabet og brugen af italienske trøffel produkter i det danske køkken. Vi ønsker gennem vores opskrifter at sætte fokus på de gode lokale danske råvarer der er i sæson, som vores trøffelprodukter er perfekte at kombinere med.

Trøffel på glas

Velsmagende sommer trøfler på glas. Klar til brug. 

Trøffelsalt

Lækkert sydesalt fra Læsø med italienske sommertrøfler.

Trøffelolie

Den bedste olie – extra jomfu olivenolie med smag af hvid trøffel.

Trøffelspread

Lækker cremet trøffelspread. Kan bruges som den er på brød. 

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 29 85 68 65

Eller send os en mail på info@gourmet-al-nord.com

Er du interesseret? Bliv forhandler af vores produkter

Designet af Plico A/S All rights Reserved.